nedelja, 6. februar 2011

Black : Pavel Semionov

Spet prijazno vabim tebe in tebe na Dogodek - ah, na cel teden Dogodka! Kot posebna obveščevalka vesolja ali kot posebna poročevalka iz vesolja po ogledu raznih vremenskih napovedi, ki jih sporočajo ARSO, Erjavčev Robi in Pečenkov Andrej, lahko potrdim, da bo Sonce v prihodnjem tednu kar vsak dan z rumeno barvalo naša vidna polja. Ker se zavedam, da bi to lahko bilo po rjavem novembru, črnem decembru (ki je bil sicer z rdečimi, zlatimi in srebrnimi detajli malo bolj prijazen) in sivem januarju za oči, vajenih mirnih in temnih odtenkov, lahko šokantno, slepeče in katastofalno, ponujam prijazno in nezahtevno rešitev ...

Za vzpostavitev ravnovesja med črnim in belim (priznaj, tvoje oči so postale oči jamskega žužka!), med temnim in svetlim, med deževnim in sončnim, med morbidnim in živahnim ... Svetujem obisk nečesa prav črnega, temnega, deževnega (ne, ne, vode ne bo) in morbidnega.

Razstava Black : Pavel Semionov je razstava, kjer si boš pomiril prežarčene oči, da boš lahko spet s prazno baterijo stopil nazaj na sonce, kjer se bo točno ta baterija lahko spet napolnila nazaj. Otvoritev je jutri, na predvečer - to je zgolj naključje - smrti Prešernovega Franceta, ki nas je pred stodvainšestdesetimi leti zapustil zaradi ciroze jeter. Črno nas bo čakalo do trinajstega, potem pa boš zamudil priložnost, da preprečiš pregorelost tvojih oči.

Stvar rihta MECEN.

Opomba: ta oglas ne grozi in je zgolj dobronameren. Vsi imamo raje proces polnjenja z energijo, kot pa stanje, ko smo z energijo napolnjeni do vrha. Ane?

Ni komentarjev: