petek, 28. september 2007

in Ona je postala On

- in On je postal teta. Za počit smešno. Lili - moja mačkica je bila danes naročena za sterilizacijo pri veterinarju, ampak na koncu sem plačala... kastracijo. Sedaj je Lilo oz. Liloo. Revež je še vedno čisto zadet in ne ve zase, prav tako pa ga ne smem nafutrat (joj, se bom težko navadla na moški mačji spol)...

Ura: 22:05 - muc se je nahranil. Nisem se mogla zadržat, se mi je revež preveč zasmilil in ja, vem, da mu ne bi smela dat za jest, ker bom imela vsak čas pobruhano posteljo. Je pa kar naenkrat tako zelo poskočen! Pa kakšen glas je dobil! Skoraj po moško mijavka, ampak mu prav nič ne pomaga, ker ga Badi že kliče "VOU" (vol) Že skoraj dobra stara Lili... Dober star Lulu. Ah, screw you.

V ponedeljek pa... Nič:)

Je pa minilo 20let in končno - umrl je. Za vedno je prenehal s svojim poskakovanjem po kopalnici, vsi smo ga bili že siti, ker je stalno spuščal vodo, ampak smo rekli, da bomo počakali dokler ga ne mine. In ga je. Sedaj leži na odpadu. Naš pralni stroj.

Obstaja neka tema, ki jo vedno znova prelagam. Naslov je "prehranjevalne navade najbolj razmišljajočega ljuda na planetu, kateremu se včasih preprosto ne ljubi urediti misli in jih spraviti v smiselno zaporedje", podnaslov tega naslova pa je "ta ljud se strinja, da je naslov precej dolg"... Zato jo bom do nadaljnega spet prestavila.

Danes v sebi ne najdem niti kapljice humorja. Samo zateženost in sitnost. Pa da povem vsem - antibiotiki so krivi, prasci potrebni!

Uf uf uf, hot hot hot. A da je Miša Margan nova plejbojeva zajčica? Eek!

1 komentar:

Anonimni pravi ...

živjo
slučajno sem naletela na tvoj blog (pa ne vem kako, ker iščem slike črnih pajkov) pa ti moram čestitat za tak optimizem pa smisel za humor :)))
be well