četrtek, 6. september 2007

samo Jz

Wiuwi. Že tretjič ta teden sem se nahamala palačink. In zadnjič. Malo preveč sem pretiravalaaa.

Jutri imam ultrazvok leve joške, torej srca (smeško z bleščečimi zobki). In nič bat - je samo preventiva.

Zvečer paaa - supr osnovnošolski žur z Atomik Harmonik! Grem se ga napit med petnajstletnike. Če me že obravnavajo kot eno izmed njih pa en večer bom. Majčkeno bo zmrzovalo, zato sem pa že danes izbrskala bundo... Bunda na začetku septembra!? S stola mi še vedno visijo kratke hlače. Something is NOT right!

And what happened to my silly cat?

Po glavi so mi brzeli že najbolj kruti možni scenariji o tem kje in kako bo končal moj maček. V sosedovi pralnici izstradan do smrti, razčetverjen od sosedovega dobermana ali pa v ghhhrabnu še na pol živ, s staknjenim levim očesom, zaradi napada na veliko jekleno zver. Do enih sem ga klicala in "nanana"jala in zbijala s krožniki, zjutraj pa primjavka iz Oskarjevega vozička, ker je bila zaprta v garaži.

Stupid. Kaj še mislim? Čakam povabilo s faksa.

No, resnično ne vem kaj bi sama s sabo. Ne, tole ni podobno tistemu filingu, ko ne veš kaj bi sam s sabo in brskaš po hladilniku in poskušaš svojo zoprnijo pretopit v hrano. Ampak to je tisti filing, ko ne veš kaj bi sam s sabo in si želiš napisat en nasvet za prihodnje rodove pa ne veš kater bi bil tisti najbolj univerzalen in hkrati optimalen.

Dragi moji: čuvajte svoje modrčke in nedrčke, ker je silno težko, ko izgubiš ali uničiš enega, ki ti je pri srcu! Negujte jih!

Ni komentarjev: