sobota, 19. april 2008

Moj PodBlatni svet

Mmmm, Kje naj začnem, Kje naj začnem... DAAAH! Ne najdem začetka!

Dejstvo je, da za svoje splošno stanje, ki je nekje pod gladino temno-rjavo-blatne kopeli, čisto preveč uživam, čisto preveč predem pri namakanju v tej smrdljivi gosti tekočini. Zgradila sem si že cel podblatni svet, ki mi daje navidezen občutek, da nimam razloga, da bi trpela zaradi slabe vesti.

Morala bi se lotiti tiste in tiste zadeve pa mi ne gre. Komaj čakam Dogodek, za katerega niti ne vem kakšen bo. Samo čakam, da se bo nekaj zgodilo. Something's coming. Yeah, I can smell it. Nekaj težkega bo trčilo v moje blatno mesto - vprašanje je, če bo šlo na plus ali na minus.

Nekaj čisto ohlapnih točk mojih blatnih zadnjih treh dni:

  • Včerajšnja noč z You Know Who je bila presenetljivo zabavna, četrtkova noč presenetljivo naporna, sredino popoldne pa presenetljivo prijetnejše kot sem si mislila.
  • Tradicionalno kosilce s Trebušo, Bombonči in Pobalinopretepino pričakovano spet zelo stimulativno za moje nadaljno cepetanje po travnih bilkah.
  • Vožnja s Sabinino novo ljubeznijo za malo več kot deset jurjev - najin novi prevoznik, najin novi sopotnik in najin novi sogovorec na vsakem metru asfaltirane in neasfaltirane ceste. Najin in malo bolj njen Polo.
  • V četrtek sem bila deležna prav posebnega uspeha. Prvič v življenju se mi je uspelo dotakniti prstov na nogah (jap, vedno sem spadala med negibčne babe v razredu) in prvič po nekaj letih se mi je uspelo postavit na glavo - oboje s pomočjo moje superskoncentrirane telovadbe (metaforično gledano se sicer postavljam na glavo vsakodnevno)
  • Skoraj najčudovitejša stvar, ki se mi je zgodila danes, pa je tole*:

Smrt kot motivacija? Mojo željo po tem, da bi končno začela delat na tem, da bi postala koristna sama sebi, je napumpalo do maksimuma... Kar naenkrat mi to moje Blato ni več všeč.

Kako se moje nestabilno razpoloženje spreminja skozi eno samcato objavo, kaj? Pa naj še kdo reče, da je blog le brezpredmetno blebetanje o ničemer. Blebetanje je že, brezpredmetno pa vsekakor ni.

*dobila po mejlu ta link

5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

In pol govorijo men, da sem ubrisana. Pomoje, da nism :)

Izgubljena. pravi ...

Katjuša kdaj boš spoznala, da si enako osmojena kot jz? :D

Anonimni pravi ...

Ah, zaenkrat si še zatiskam oči pred resnico. Kar ne veš, ne boli :)

Laura pravi ...

wow, tale steve pa zmaga. adore him. :D nice speech.

Izgubljena. pravi ...

@katjuša - open your eyes!

@laura - mene je tud čist impresioniral :))




(GAHHH sovražm tele spame)