petek, 11. april 2008

Pozdrav Soncu

Razpravljanje o tem, zakaj moja Žival moje postelje noče oprasnit niti s krempljem, je popolnoma nepotrebno. Jasno je, da si zapomni čisto vsako slabo izkušnjo in to, da sem ga zadnjič vrgla dol z mojega ležišča (ne namenoma, ampak na povštru mu pa res ne pustim ležat!), je očitno povzročilo revolucijo pri njegovih spalnih navadah. Ne spi nikjer drugje kot pa le v kuhinji na točno določenem stolu, v mojo sobo pa se pride le še otrebit, umit, popraskat in spit moj bebe čaj. Kako iznajdljivo, kaj? (čeprav zelo čudno, ampak to noč je Žival prenočila v moji omari na najbolj plastični torbici, ki jo premorem:?)

Razpravljanje o tem, kaj naj bi bila moja nujna in kaj mora biti moja najljubša in kaj je moja edina telovadba, pa je potrebno. Vsaj iz vprašanja "kje je moj point namenskega ohranjanja duhovne in telesne kondicije". Pa poglejmo...

"Nadzorujte svoje misli, ne pustite, da misli nadzirajo vas" - daaa, to je najbolj mukotrpna zadeva pri vsem tem. Kot da mi kdaj uspe? Ravno TUKAJ premlevam o najbolj zakompliciranih življenjskih problematikah in telepatsko rešujem svet.

"Pozabite na prihodnost, pozabite na preteklost. Osredotočite se na ta trenutek, na svoje dihanje, na vse najmanjše spremembe, ki se dogajajo v telesu." - ups, vsi moji najboljši načrti so skovani ravno SEDAJ, da ne govorim o spominih iz preteklosti, ki jih ponovno podoživljam in kako pametno bi bilo, če bi se takrat in takrat odločila za popolnoma drugačno dejanje kot sem se
.

"Vsak vdih vam v telo prinese novo, svežo energijo, vsak izdih prežene vso težo preteklega dne ven iz telesa" - yeah, right. Sploh nimam več problemov. TU postanem hipi (ah, ne... To je Nika:P).

"Ommmm" oz "aum" - to je pa prvi zvok (prazvok), ki je bil "sprožen" ob nastanku vesolja, če še ne veste. OB TEM definitivno ne razmišljam o ničemer... (heh.. razen o nastanku vesolja.:D)

Smisel? Po psihično in fizično napornem tednu si tako vsaj za silo pretegnem kosti, se posvetim Sebi in vsaj poskušam strenirat misli, da jih bom zares nadzorovala JAZ. Enkrat tedensko mi paše, čeprav se Tja tako težko spravim.

Tako je JOGA zame nujna za sprostitev, je nujna, da ohranim tisto malo fizične kondicije, je moja najljubša, ker je moja edina in ker se fino počutim po uri in pol muvanja in dihanja in pogovarjanja sama s seboj.

/boring. S tem postom nikakor nisem zadovoljna, lahko bi bil boljši. Lahko bi si tudi že nabavila tisto kremico za fejjjs!/

8 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Darja, priznej si že končn - revček si in revček boš ostala :P

Lepo te pozdravljata Mojca in Katjuša, ki neskončno uživava na programiranju in s strahom čakava, da Tina izve najino temno skrivnost - odjavili sva se z matematike :P (pa ne ji povedat :D)

Izgubljena. pravi ...

OJOJ! Takoj zdle ji bom sporočila vajino brezsramno dejanje! Tokrat vaju NE podpiram!

Anonimni pravi ...

kolk sta vi2 čudne glede na to da ta rok ne šteje. . . resnično :D:D:D

Izgubljena. pravi ...

Neumnici:P

Anonimni pravi ...

Pa kaj :P
Darja, vsaj ti naju podpiraj. Kolokvij je jutr ob 10.00. Takrat se prvič obrnem v postelj, Mojca pa se še ne spoprijatelji s svojim očesom :P
Tina, ti pa tiho. Bom Havaje raztrelila :P
Itak se nisva nič učile, brezveze...

Izgubljena. pravi ...

Ne, pri lenobi moje podpore NI! Zgledujta se po men:P, še posebej pa po Tini, ki je že po naravi vestna in pridna oseba!

(ena majčkena pomoč: Havajev se ne razstreli, ampak se jih potopi:P - tukaj vama z veseljem pomagam... Zahvaljujoč moji fovšariji:P)

Anonimni pravi ...

darja, nism, sam mam pred očmi Hawaije. . .

sj vrjetn nam nrdila. . . ampak bom vsaj probala :)

Anonimni pravi ...

Tina, če ti ukradeva očala pa nimaš več Havajev pred očmi :P
Ok Darja, potopimo Havaje :D