petek, 4. april 2008

krem'ca za fejs

Razen najdenih nekaj novih bakterij v mehurju, se ta teden ni zgodilo nič pretresljivega. Še vedno nisem naredila prav nič koristnega za svoje bivanje na tem planetu in še vedno se bašem s smokiji, kot da je to zadnja in edina stvar, ki jo lahko sploh še zaužijem (pohvalno je, da se zraven ne nacejam s kokakolo, ampak ostajam zvesta vodi).

Aprilsko vreme pošteno zagovarja svoje ime in se upira klimatskim spremembam - tako je še vedno največja življenjska napaka vsakega bitja, ki zapusti svoj bivalni prostor, da doma pozabi mini dežnik ali pa sončna očala - oh! Če pozabiš oboje, si enostavno pogubljen! //hočem povedat, da na vse to neopredeljeno novodobno podnebje, april očitno še najbolj vztraja in ostaja pri svojem tipičnem hočem-nočem-dež-in-sonce//

Kaj pa pravi moj Jaz? Vseeno mu je. Zadovoljen je s konstantnim pritokom smokijev med zobe, zadovoljen je z uživanjem v periodi brez obveznosti, zadovoljen v svoji Biti. Ne razmišlja. Niti o tem, kje bo pristal Jutri, niti o tem, kako bo izpadla tale krica-kraca. Vseeno mu je, če bo ostal nerazumljen in niti za en piksel se ne bo potrudil, da bi karkoli komu razložil. Ves proces životarjenja se mu zdi samoumeven in ve, da vse, kar se bo zgodilo, se bo zgodilo samo od sebe, da mu ni treba vplivati na nič.
...Tako misli ta trenutek... Vsi drugi vemo, da bo Jutri drugače, ko ga bo Nekaj močno usekalo po njegovi pametni buči :P.

Inspiracija za tokratni naslov objave? Moj spisek "kaj vse je potrebno nabavit v prihodnjih dneh". Poleg foto albuma (seveda moram imeti vse digitalne zadeve tudi v konkretni obliki, kajti meni, poosebljeni Smoli, se rado sesuje računalniško premoženje - čeprav imam že dobro leto mir - po vrhu tega pa imam vizijo, da se bo nekega lepega dne zrušila vsa svetovna računalniška Omara in tako se bo izgubilo tistih milijonmilijard podatkov in s tem tudi vse moje slike!), nujno potrebujem še paket fluorescentnih flomastrov (kljub temu, da sem tistega rumenega, ki me je s svojim izginotjem tako iztiril pri učenju za zadnji kolokvij, potem našla, sem ugotovila, da se moram založit z vsaj še tremi, ker si ob naslednjem učenju ponovne izgube ne smem privoščit), mapo z mapami (pojma nimam zakaj to rabim), črne uhane (doooh, kdaj jih pa ne iščem?), torbo (grr, sploh ne vem, če obstaja taka, ki bi ustrezala mojim kriterijem), pilule s strupom za mačkove bolhe (še vedno nisem uspela prit do veterinarjeve štacune), DVD-je (tudi tu je razlog v točno tisti viziji, ki sem jo površno opisala nekaj vrstic nazaj) in... "Kremico za fejs", je napisala Sabina.

7 komentarjev:

Nihljaj pravi ...

Ostani v stanju 'vseeno mi je' :) Meni se zdi to prav fin tip počutja, predvsem zato, ker ne razmišljaš preveč, stvari pa letijo same od sebe. Kaj češ lepšega?:)

Tudi jaz rabim mapo v mapi hehe. Razmišljam, kam bi pospravila stare zapiske, da jih ne bi ujela vlaga/nered/skrivnostno izginotje ipd. :)

Anonimni pravi ...

Ohhh, jst morm tud kupt ampule za Loti. V pondelk se gre pa cept prot steklini. Drž pesti, da ne bom jst skupej padla :P

Izgubljena. pravi ...

@n. - res, da ni lepšega kot prepustit se toku "životarjenja", ampak ker se ta tok slej ko prej zaključ - sam od sebe :D

Map v mapi imam pa jaz polno, ampak ne zastopim zakaj sploh potrebujem novo??

@katjuša - a ampule se reče temu??? Jz skoz o enih pilulah gobcam:D

Božica Loti... Kva more vse prenašat. Namest, da bi ji ob strani stala, ko jo bojo špikal, boš ti skup padla?

Anonimni pravi ...

Pomojem so ampule ja, vsej tko pravjo baje :P Da revčki kužki in mucki nimajo več klopov... To bomo v pondelk kupil. Darja, sj veš, jst pa igle :D
Bo mogla brez moje pomoči to opravt :P

Nikolina pravi ...

za vsemi stanji "vseeno mi je" nasstane zaskrbljenost. Vsaj pri meni.

Maychi pravi ...

O sem blond, res sem razmišljala kaj za hudiča pomeni krem´ca za fejs.. Buča jaz..

Bi morala res zraven še slovenski prevod napisat, da se ne bi revca jaz že navse zgodaj zjutraj mučila z "tujkami" :)

Izgubljena. pravi ...

@katjuša - vatevr:D pa dobr, da je loti taka luštna pesika, da sprejme tud te tvoje napake. jz bi že zdavnej šla :D (ampak vseen še zmeri vztrajam pr teb??)

@nikolina - tudi jaz predvidevam, da bo kmalu prišlo obdobje sekiranja zaradi najmanjših banalnosti, ampak gremo uživat dokler traja faza "i don't care":))

@maychi - :D Ja pa saj si se res reva že matrala ob šestih zjutraj :D IN TO V NEDELJO??? jaja. Moja marsovščina res zahteva celega človeka:D... Se bom pa naslednjič samo zate potrudila vsaj z naslovom:D