sreda, 31. marec 2010

Juste un baiser


Še ena ljubka pozornost, zaradi katere bi bilo grešno razmišljati o razhodu s tem človekom. Vonj bi težko transformirala v priponko, da bi ga lahko zavonjalo še Vesolje, je pa približno tak, kakršen je tale tepih na slonu. Nežno-zaljubljeno-slonji mogoče? Danes me marela ne moti.



Izhaja iz mesta Nepoznamimena, je francosko in je mesto parfumov. O tem, kaj ta moment pojejo siničke nad in pod mojim oknom, pa verjetno povem jutri, ko bo njihovo čivkarjenje še uradno potrjeno. Vriskam in nagajivo pomenljivo sem mežiknila z desnim očesom!

4 komentarji:

Nihljaj pravi ...

Čeprav ne uporabljam parfumov in me umetne vonjave zelo motijo, se mi zdi tale embalaža tako zelo kul. Super slon! :) In pozoren fant!

Izgubljena. pravi ...

Kjut do konca, ane? :D Sicer pa vonj tega parfumčka je tako nežen, cvetličen, kot da ne želi preveč opozarjati nase in ravno to je pri njem najbolj očarljivo. Bi ga kar pojedla, če ne bi vedela, da ni ravno hranljiva stvar. Mogoče bi bil celo tebi všeč! :)

Škratek pravi ...

Če je the francosko mesto parfumov potem je Grasse. :)
In lep slon, zabaven. Take kul pozornosti največ štejejo. Lahko bi ti prinesel nek parfum, pa je vedel kaj bo boljše zate. Dober občutek, ne?

Izgubljena. pravi ...

Uf, Škratek, ne bi ti znala dat potrditve, ampak če si ful prepričana, pol bo že držalo. :)

Sicer pa res - zelo dober občutek! :)