petek, 1. april 2011

freš frufrujevka

Enako je pri krofu. Grizeš, grizeš in v pričakovanju žvečiš krofasto testo, ki je po celodnevnem peštanju v torbi postalo precej trdo in nesveže, dokler ne dosežeš marmelade, ko brbončice doživijo orgazem, dosežejo potešitev, izvedejo svoj ples.

Od frizurne ideje pa do frizurne realizacije ponavadi begam, skačem sem pa tja, se pomenim z mislijo, jo oblečem v odštekano podobo, na stolu pa se raje opravičim z očalno-frufrujevsko nekompatibilnostjo in se zatečem v varno samo-špičke-bijevsko dolgočasnost. Danes ne in tudi zadnjič, ko je bilo v igri minus petindvajset centimetrov las ne. Rastem, lasje rastejo. Ne bojim se več frizerja bolj kot zobarja, čeprav me tudi slednjega ni strah. Čeprav prvega in drugega vseeno obiščem manjkrat kot bi bilo potrebno.

Ob pogledu v ogledalo se razveselim. Najprej pripomnim nekaj o beckastem videzu, potem entuziastično it's-so-fluffy-i'm-gonna-die zagrulim, na svetlih pisanih stolih pa naredim serijo fotk z boljšim telefonom od mojega in izberem približno okej tri, da jih pošljem vsem, ki morajo vrniti odgovor s pohvalo. Tudi očala in frufru gresta skupaj. Prvič.

4 komentarji:

KroglaKroglica pravi ...

Meni pa se ne zdi, da očala ne bi šla k frufruju oz. obratno. Frufru je kul, če paše k osebi in obrazu. Na tebi je kul :)

Izgubljena. pravi ...

Hvala Kroglica (kolikor se da iz te slike razbrati) :) Zaenkrat sicer vse stoji še tako kot je naštimala freš frizerka innn ... Izgleda zelo ulito na obraz - upam, da bo po dveh nočeh vsaj približno spodobno stal na čelu :)

Je pa zanimivo, da tega o skladnosti nisem vedela dokler nisem dala zelene luči za striženje. Dober moment sem izbrala za pogum :)

Ruth* pravi ...

Fru fru je zakon! Sama se borim proti vsem trem vrtincem v laseh z malo daljšim fru frujem. Včasih se odločim, da si ga bom pustila porasti, pa se predomislim še isti dan in vprašam frizerko če ima prost termin. Ah. I like očala in fru fru. Domina stly! :D

Izgubljena. pravi ...

Uf, jaz k sreči nimam nobenega vrtinca, ga ima pa prijateljica, ki se nenehno bori z njim in si lahko privošči le točno določeno vrsto frufruja :) Uspešno borbo še naprej! :)