sreda, 16. januar 2008

končno Jutri!

»I can't take it anymore!« ... Sem vpila po sobi – ko sem se in ko se nisem učila in ko sem se delala, da se učim. Nekaj dni. »It's too much pressure!« ... Sem sikala na vsakogar, ki je prišel mimo mene. Nekaj dni. Zato sem pogledala nekaj delov South parka (in drugih), ter sanjala o lepšem Jutri. In ta lepši Jutri je prišel. Naredila sem izpiiit! Mojega prvega! In to s sedmico (prav tako tudi Tanja, za Majo pa sem sigurna, da je veleumno načrtovala, da tokrat ne bo naredila in da bo na koncu meseca raje sama zasijala v vsej svoji veličini in dobila Deset – sebičnica!).

Torej - za letos, za drugo leto in za vse naprej sem zaključila z Etiko. Seveda le kot s predmetom. Upoštevala bom namreč profesorjev nasvet »pa pridna bodite!« in bom vse vložila v to, da bom etično ravnala z Vsemi, da bom rešila svet pred lastno etično katastrofo, da bom človeštvo sprogramirala tako, da ne bo ravnalo drugače kot le etično, da bom združila Mars in Venero – da se bosta končno lahko sporazumno odločala o aktualnih problematikah (za manj modre naj povem, da Mars predstavlja moški svet, Venera pa predstavlja ženski svet), da bodo polži hitreje lezli (okej... Tako zelo ne vem od kje mi to?) in da bo Matevž ostal lep do konca svojega bivanja na Zemlji (on je lep, on je pameten, on je dr. House:)). Da bomo živeli happily ever after.

Mhm. Res je. Obnašam se, kot da bi boga prijela za jajca. Realno pa bo do tega še dolga pot... Še osem izpitov me čaka pa bom lahko utrgala eno njegovo sramno kocino. Še štirje opravljeni letniki, še diploma, še j**anje za službo pa bom lahko šele obliznila njegov desni jajček. Aaa, vulgarna mi pa spet ni treba bit, ha?:)

Dejstvo je, da lahko nekaj časa brezskrbno uživam, se lotim nekaj seminarskih in se končno zmenim za eno normalno kosilo s Tjušotrebušo, Tinkobalinko in Mojčibarabonči... In s Chadom.

Ampak spet pa komaj čakam, da bo pa Jutri spet hitro minil in da bo prišel še lepši Jutri. Me namreč čaka spet prebadanje mojih žil. Nekajkrat, da bo za ziher:D. Wish me luck - again:).

Bodite prepojeni s toplino, ki jo oddajam! * (kot je Sabina vedno, ko me gleda preko webcama in se greje ob moji skorajšnji prisotnosti:))

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

In Chuck Norris nas bo gledal obešen z mostu kako se bašemo z makarončki...

Izgubljena. pravi ...

jz bom piiico! :D

Anonimni pravi ...

Oh Matevž je pa na tej slikci res LEP :D

Izgubljena. pravi ...

Heh:P Prav zares!