torek, 24. marec 2009

Plamen, ki raste.

Povezanost je prisotna bolj kot kadarkoli prej. Zapolnjena sem, močnejša. Ljubim še bolj kot je bilo mogoče. Področje seksa... Fantaziram. Področje intelekta... Rada se učim. Področje čustev... Eksplodiralo je. Ne verjamem več, da moje zaznave resnično občutijo in čutijo vse to. Nerealno je, pravljično!
Neumni pogovori pod vplivom histerije izpred treh tednov, za razvajene solze porabljena celotna rolica roza straniščnega papirja, rokomet s hmeljevimi tabletami po sobi in morbidnost, črnina še bolj deževnega dneva kasneje... Priznam, bila sem neprebavljiva. Še sama sebi sem se zataknila v debelo črevo. Postopoma sem se osvobajala od sebe, od svojih misli s takosemizgubljena vsebino in danes sem tu - neizpodbitno prepričana v to, da zadavim vsakega, ki mi bo rekel, da se zveza na razdaljo nikoli ne obnese. Prizanesla mu bom, če bo med davljenjem zagagal, da razdaljo vseeno lahko tretiraš tudi kot preizkušnjo... Da jo lahko primerjaš z vetrom, ki se suče okoli plamena. Plamen pod njegovo zlobno igro lahko ugasne, lahko pa se le še bolj razplamti. Ta rek smo vsi slišali?
Štiriindvajsetega marca nedotakljivo izjavljam, da se najin odnos vedno bolj in še bolj utrjuje.
Objavo si označim z zvezdico. Da je slučajno ne spregledam, ko se bom v enem od naslednjih dni spet zaletavala v zid, trgala iz sebe kožo in si požrla notranjost ustne votline... Z razumom pričakujem nekaj takega, čeprav se trenutno počutim krasno.
Kar se tiče njegovega omenjanja plaže, sončanja in porjavelosti... Sva sklenila dogovor, pravzaprav je bil to moj ukaz, da se stvar ne omenja.

13 komentarjev:

Nihljaj pravi ...

Za vzor si/sta mi :)

K pravi ...

tako ja! go girl! drugih pa ne posluš.

Izgubljena. pravi ...

N. ... ah, upam, da ta vzor ne vključuje tistega metanja po tleh pa nevrotičnega norenja... :D

kolibri - ne, drugih res ni za poslušat in takooo mi gre na živce vse to posploševanje! Ph! Dobim zadavljalske tendence, res! :D

Nihljaj pravi ...

Metanje po tleh in nevrotično norenje je moja paradna disciplina, ne rabim vzora sploh :)))

Izgubljena. pravi ...

l o l N.! :D Okej.. Torej vzor samo pri ta pozitivnih stvareh! :)

bubbles pravi ...

se strinjam, nič plaže, nič sončka! že tko v službi vsi samo še o dopustu govorijo, jst pa nimam časa zanj še nekej mesecev!

Maychi pravi ...

Drugače sem tudi jaz mnenja, da zveze na razdaljo ne morejo funkcionirati.. Ampak vajina razdalja bo kaj kmalu vse manjša in manjša..

P.S. Zdaj se vsaj skregati ne moreta, tudi to je nekaj vredno, kajne?

Izgubljena. pravi ...

bablz - ane! Če mi nimamo sonca pa morja, tudi drugi ne smejo imet tega!

Maychi - o ja, lahko se skregava... Pa še kako! In ti prepiri so veliko bolj psihično izčrpajoči, ker se pač ne moreva zraven še fizično pobit :D ... mejčkenpretiravam

KaTkA pravi ...

v takih trenutkih bi bla ful rada s tabo, da bi te pomirla :)
ker baje znam zlo dobr prenašat tut tiste tahudo tečne ljudi :) ...

pa ne o plaži al pa sončku govorit, ker bom pravzaprav kmal znorela pa se še nism začela dobr učit... bljak fuj

PB pravi ...

u OŠ si mogotje mela +5 prosti spis ampak jz ksm CAR ti tkole povem: tegale svetobolje-stayl babjega šrota je kle na netu k dreka nbenga ne boli kok sti ful u depri ampak u bistvu d si ful srečna al kva jst vem krneki what the fuck pejt ocvirke žrt pa njivo orat boš vsaj gmh dala

Izgubljena. pravi ...

NevarnoKorenjeizVesolja - ne bi ravn vedla, kater od krtov iz vesolja te je mogu pozobat tm dol pr koreninah, ampak res.. Nekj ti je treba priznat - mislm, da nism še dobila nobenga tko zabavnga komentarja kokr je bil tale! Ocvirke mam rada, še posebej če so s ta pravo žvaljo zabeljeni, na njivo pa ne grem, ker me preveč daje ta spomladanska zadeva, ki povzroča da sem fuč čez dan in čez noč. Pa še strah bi me blo, da se mi kšn korene zapič v hrbet. Rajš sfuram safr tukej v vesolju babjih blogov z enim in istim principom jokavega in trpečečutim načina pisanja.

Luka pravi ...

... joj ne no. sam o dopustu ne. ga še pol leta ne bo. rabu bi ga pa že zdele ;)
pol pa bo sonce posijal tut zame ;

Izgubljena. pravi ...

Luka, afkors da bo... Vsak najde svojih (vsaj) pet minut. :)