torek, 3. marec 2009

bi - bom - sem

Nepričakovana čajanka z Uršo, kokto in kakavom, se je izvrstno zaključila z mojo veleumno zgodiselahkolemeni zamenjavo stranišča za obiskovalce s straniščem za zaposlene. Vsaj na čistem sem opravila svoje, bilo pa mi je manj nerodno kot pri predavanju angleščine, ko sem sošolcu, ki je kihnil, na glas rekla "bohpožegnej" in to v prepričanju, da je profesorica vprašala, kako bi v slovenščini rekli "bless you" (nimam pojma, katera izkrivljena možganska celica mi je namignila, da ven izpljunem tako bedarijo).
Spet! Ponedeljek je pravkar zares moj najljubši. To je uradna potrditev. Ko sem bila spet utrujena na pravi način, ko sem bila na pravi način nažrta s kebabom od dveh prijaznih neodtukaj fantov, ko sem bila (in sem še vedno) brezslabovestno zadovoljna, ker sem bila povsod, kjer sem morala biti, in ko je bil najin komentar, ki sva ga spisali na zares timski način, še posebej pohvaljen (tega bi najraje kar zaselotejpala na steno svoje sobe).
Dal mi je poduk (Ponedeljek osebno). Take vrste, ki ga moja Globina že pozna, a ne teži prav preveč k uresničitvi. Tudi če je moral Katjušin smsbox utrpeti hude duševne bolečine zaradi trpečetežkih vsebin z moje strani, sem spoznala (nisem spoznala. V bistvu sem le še enkrat občutila), da moram pri dilemi "bi ali ne bi" v e d n o vzeti besedo "bi", jo transformirati v "bom" in nato še v "sem". Občutek po končanem, torej po "sem", je namreč zelo dušočohljajoč.
V Torek je pogled skozi okno depresiven, pogled na mizo še bolj, v usta zbašem še zadnji košček munchmellowa, ki sem ga spekla sama (in pekla sem prvič po lanski vlogi muffinpomočnice), gumb na šalterju za glasnost zavrtim v smeri bolj na glas in... Ugotovim, da bom morala zares odpreti novo galaksijo "ponedeljek". Freaky?

10 komentarjev:

Nihljaj pravi ...

Pridna, pridna :)))

Menčmelov, mmm :))))

Poplava misli pravi ...

tale "bi/ne bi" sranje leti name an? a zdj če pa jst ne grem na ang, pa če ti mogoče mal namignem da ti tut ne bi šla je pa kr vse narobe a kva???:D:D:D sj veš da se zajebavam:D v resnic bi jst tale "bi-bom-sem" tut mal bolj mogla prakticirat....ampak na ang nasledn pondelk pa še vseen ne grem:D se vidmo srce*****

david santos pravi ...

Excellent posting, my friend, excellent!!!!
Congrats!!!!!!!

Izgubljena. pravi ...

@calyx, zdj ti bom pa nekj povedala... Ne vem kolk boš ti šla nasledn pondelk na angleščino, ker je nekj omenila, da bo odpadlo. Pa tud naslednji naslednji teden ne vem, kako bo s tvojim dokazovanjem pridnosti, ker tud naslednji naslednji teden naj bi odpadlo... Ampak čez tri tedne... Ma, če te za lase prvlečem v učilnico - greš! Oz. greva... :D (se vidmo ja - na prekletem podraženem vlakovju!**)

@N. - hudiča, da me tvoje pohvale vedno še dodatno napihnejo do neba... :D (menčmelov olvejz rulz:))

Katja pravi ...

Haha, dejansko se smejem ob prizoru kihanja ... haha .. dobra. :)

Sicer so pa ponedeljki zakon. itak. :)

Sasha pravi ...

Ej, sam tole pa ni tak Munchmellow, da bi ga lahk pol na ognju zapeku, ne? :D (tut če bi sam sredico nardil) Ma sploh tak oz. podoben okus?

Sasha pravi ...

Aja, tisto ni Munchmallow mnde...kaj pa je že ?? :S Taka sladkorna pena, ko jo dajo predvsem Američani na palčko in karamelizirajo nad ognjem...

Izgubljena. pravi ...

Katja - farbala sem še vsaj pol ure :))

Sasha - veš, da se mi niti ssanja ne, kako se tisto poimenuje drugače kot pa sladkorna pena (ki mi je starši nikoli niso hotli kupit mimogrede :D).

Unknown pravi ...

http://en.wikipedia.org/wiki/Marshmallow
Toleeee :)

Sasha pravi ...

Omg, tist sem bla jst, ampak na računalniku na faksu :D Tak da če lahk prosim zbrišeš :>
"http://en.wikipedia.org/wiki/Marshmallow
Toleeee :)"