sreda, 17. junij 2009

V dvoje.

Sanjarila bi. V dvoje. Čutila bi prijetno žgečkljivo prihajajočo realnost - drugo realnost. V dvoje. Bila bi romantična. Tudi v dvoje. Na ta večer, ker je tako neobvezujoč in tako poln nežnih melodij. Brez filmov in humorističnih serij. V oranžni spalni toaleti. Dolgočasen. Oh, da bi bil v dvoje!
Kmalu.
V splošnem se pa hudičevo dobro držim. Ob prvem nenarejenem izpitu se mi je sicer trgalo in vse mi je šlo narobe in še vedno mi gre marsikaj narobe, ampak sem uspela sestavit kar pošteno dober obrambni mehanizem proti pokvarjenim procesom. Razočaranje ob padcu prebolevam samo še dobro uro, ne kuham si več pomirilnih čajev, se mi pa že dober teden dozdeva, da počasi izgorevam. Umsko, motivacijsko, učno. Tako pravi tudi Prebrava, čeprav se je počasi že skoraj postavila na prave črevesne tace. Ker zdravo jem! Še kontracepcijske bombone sem zamenjala in skoraj že kupila karto za Open'er. Ker sem premlada, da bi me smelo karkoli omejevat. Pa še moja primarna računalniška mašina mi je crknila ravno danes... Nadvse zanimivo.
Kmalu!

4 komentarji:

Nihljaj pravi ...

Kako lušna fotka :) In lepe noge - tvoje :P

Ja, ja, kmalu bo tu, zdrži še to malenkost!

Zamenjala kt? :) Joj, me prav zanima katere bonbončke imaš ... in če bodo ok. Še vedno sem polna predsodkov, da :)

Izgubljena. pravi ...

Mja N.. Važno, da grejo tam pod kolenčkom malo na krivo :P

Bombončki so pa zdej Logestovi :) - tiste cerazette mi še po pol leta niso uredile M pa sem rekla, da imam dovolj tega poca. Bomo videli, kakšne stranske učinke bodo na meni pustile nove... Potem pa zabrišem stran to kemijo. :)

Nihljaj pravi ...

Ne, ne, lepe vitke nogice so, superske :)

U, prva, za katero vem, da je jemala Cerazette ... čakaj, to so tiste, ki imajo 4 placebo tabletke? Vmesne krvavitve so pa pri teh baje pogoste, da - vsaj tuji forumi tako pravijo. Škoda. Logest ti bo skoraj zagotovo uredil m. ;)

Izgubljena. pravi ...

Okej, hvala N. ;D

Cerazette so tiste brez pavze. Jemlješ, jemlješ, jemlješ vsak dan. Ko zmanjka, začneš novo tablico. So samo enohormonske in ja... Te vmesne krvavitve so bile skrajno zoprne, tako rekoč je bil moj ciklus obrnjen na glavo - tri tedne krvavega malega poca, en teden ne (približno). So rekli, da naj bi se do pol leta uredilo pa se ni in sem dala stop, čeprav sem bila sicer kar zadavoljna z njimi - vsaj kar se tiče tistih stalnih stranskih učinkov, ki naj bi bili pri kt pogosto prisotni (zoprnija, mozolji, kilaža - ampak to je tako od ene do druge drugače).

Ah ja - upam, da me Logest ne bo potem usekal kje drugje, če me že pri menstruaciji ne bo..:D