sreda, 6. avgust 2008

Ne boj, mesarsko klanje!

Pokoli mojih osebnosti se nadaljujejo (nikoli ni bilo začetka, konca pa očitno tudi še ne bo...). Gotova sem, da je tista, ki poseduje Lenobo, svojo vojsko umaknila in vem, da je tista, ki ji vlada Želja po znanju, močno okrnjena in izčrpana - vendar še vedno zmagovalna. Spremljanje bitke in končnega rezultata me je tako prisililo, da sem se prav zares podala preko (8x4=) 32ih stopnic (spet eden težjih bojev) v domovanje gospe Kokoši, v prostor, imenovan Podstrešna sobica, kamor luč monitorja ne seže več. Kokoš, vsa mogočna in čepeča na prtičku, večjem od njenega zadka*, je s svojimi strogimi, skoraj sovražnimi gumbkastimi očmi zabolščala vame. Iz svojega vidnega polja me ni izpustila, dokler ni menila, da si zaslužim pavzo (50minut, kot naj bi praviloma zdravo trajala sposobnost mirovanja na enem mestu). Ušla sem ji! Ne za 20minut, kot mi je dovolila, ampak kar za celo popoldne! Pa me je zoprni notranji Glas zvečer pripeljal nazaj - za nadaljnih 50minut. Sem ubogljiva, ni kaj. Ena:nula za del Pameti, ki je pametna. Bitka je dobljena. Je tudi vojna?

Tako izgleda strašni, nehumani teror Kokoši, grozljivega stvora, ki ga bom morala trpeti še cel mesec:

Ne boj, ampak mesarsko klanje? To mi je švigalo po glavi prejšnji teden, ko sem končno prekinila njegovo vegetiranje na mojem računalniku, ki je trajalo več kot eno leto in mu tako dala priložnost, da me potegne vase. 300. Najbrž sem na njegov račun slišala še največ posmehljivih komentarjev, ampak meni je bil dejansko supervšeč.

Come back with your shield, or on it!

Je citat, ki me osupne vedno, ko prebiram o špartanskem življenju. Torej... Moja današnja bitka s Kokošjo (točno, sedaj so boji med osebnostmi zaenkrat umirjeni - a ne končani!) - hir aj kaaammm! THIS IS VA-ĐA-JNAAA! Ali kakorkoli že... :) Pa če domov (= v mojo primarno sobo) pridem na ščitu!

// Omeniti bi morala še Travian, ki mi povzroča hude duševne bolečine, kajti opazovanje, kako te nekdo napada, ti pa nimaš možnosti umika, je izredno naporno... Nop, ni me še zasvojil. :)) //

vađajna pravi: ja, ja... Zdj grem.
sabina pravi: pa živa prid nazaj

*zadek: nimam pojma, zakaj mi je bil ravno tisti trenutek ta izraz bolj simpatičen kot "rit" :)

P.S.: slikic z lago di garda še ni, ne.

5 komentarjev:

Nihljaj pravi ...

Pridna, pridna :) Kot prava bodoča intelektualka pobegneš na podstrešje in se skrivaš pred civilizacijo, da bi vedoželjna, kot si, poskrala vso znanje, kajne? :) Priznaj :P

Ampak jaz res ne zdržim na miru več kot 50 minut. Ne vem ali je to posledica šolanja, ko smo po 45ih minutah vedno imeli odmor, ampak tole je prav smešno ... ne gledam na uro, pa potem ugotovim, da je spet minilo okoli 50 minut. Potem pa nujno računalniški odmor :))

Izgubljena. pravi ...

Jaa n.:)) Meni je tudi tole s 50ko zanimivo... In če si rečem, da naj še malo potegnem... Se trudim minutko, dve, ampak sploh ne vem več, kaj berem. :) Tako, da raje odbrzim stran pa čeprav sredi nekega "pomembnega" odstavka.

Sicer pa... Priznam! :D:D Pravzaprav to priznava le četrtinka mene (vsaj to o vedoželjnosti) ostale tri četrtinke se pa bojujejo - ali za prosti čas, ali za kakšno drugo pomembno opravilo... Ali pa... Am, ne vem zakaj se 4.del bojuje..:/ ... Ampak tole s podstrešjem mi je pa zanimivo... Moj brat in njegova punca vedno pravita, da sta diplomirala v kleti. A jaz bom na podstrešju??? :)



Ups... Dolg odgovor:).

KaTkA pravi ...

hehe nimaš kaj, tale kokoš me je prav nasmejala... dobr d maš nekoga k te gleda in te ne spusti izza knjig :P!

btw, glede traviana smo te opozoril, da to ni navadna igrca, ampak da pušča duševne odtise :P ... teb ne bojo prijetni ker boš poražena :P (sam reč d še nisi v aliansi pol bom pa čist razumela tvoje duševne bolečine :P!)

storyteller pravi ...

3x "hip hip hura" za začetek tvoje poti na poti k znanju! :)

Izgubljena. pravi ...

katka - na koncu bom še hvaležna tej teroristični kokoši:))

Sicer pa... Saj veš kako je s temi opozorili:)) - vedno naletijo na gluha ušeska:P:D... No, saj ni tako hudo. Sem rekla, da (še) nisem zasvojena! Sicer pa ja... :) Bom rekla, da nisem v nobeni aliansi... Torej razumeš moj strah za obstoj? :))) (kako geekovsko se vse tole sliši:D).

storyteller: Hip Hip Hurray! Hip Hip Hurray! Hip Hip HurraY! - si že prepevam:))).