nedelja, 4. januar 2009

Nočem Jutri!

Hočem Danes!
Hočem sprehod po snegu, po gozdu, po soncu, po hribu navzgor. Do drevesa, ki je dvojno drevo in do razgleda, ki je čudovit razgled. Hočem stiskanje in čohljanje trebuščkov, hočem citiranje angleškega teksta in hočem govorno popravljanje izrečenih besed. Hočem še ugibanje gesla, hočem fotografiranje in sestavljanje sendviča, v katerem se med drugim znajdejo tudi neromantični ocvirki. Hočem zadnji čokoladni obesek s smrekice, hočem prerekanja o počasni internetni povezavi in hočem umivanje zob z isto zobno krtačko. Hočem mrmrati in šepetati do pozne nočne ure in hočem zaspati tik pred svitom. Zbuditi se hočem zaradi vrtanja v steno v zgornjem nadstropju, hočem kracanje s kulijem po hrbtu roke in pojesti želim dunajski zrezek z limono.
Hočem nazaj svoj Danes in nočem, da pride Jutri!
Nočem se zbudit s cmokom v grlu, nočem dilem z garderobo in nočem na vlak. Nočem na kosilo in nočem se panično učit prezentacije na pamet. Nočem zastajanja besed v grlu in nočem meglenja pred očmi in plesočih črk na papirju. Nočem črnega tunela, ki je na sredini presekan z visokim zidom, v katerega se zaletim. Nočem nesposobnosti improviziranja, nočem postati pretresena, nočem postati raztresena. Nočem živčnega smeha, ki je posledica zadrege, in nočem domov priti utrujena od ničesar. Jutri nočem nenarejene seminarske in nočem zaspat z novo skrbjo v mislih.
Nočem svojega Jutri in hočem, da bi bil še vedno Danes!
Photo by Matic

14 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Sj bo šlo :)

Izgubljena. pravi ...

Mislš? Pa še vseen nočem, da bo ura 00:00! :))

bubbles pravi ...

podpis: sicer z malenkost drugačno vsebino, a enakim naslovom...
(ker isti zobni ščetki se še vedno odpovedujem :))

nefertit pravi ...

Amen na tvoj post!

Glista Fashionista pravi ...

No, in si preživela začetek "jutri"? :) A tisto si ti na slikci? :P

Nihljaj pravi ...

Zelo lepa fotka :) Si tako filmska gor hehe.

Je uspelo? Smo držali pesti :)

Sicer pa fuj skupna ščetka haha. O ne, ni je ljubezni, ki bi zmogla čez to. Sem jo zadnjič pozabila, sva se hecala, če si sposodim njegovo, sva ugotovila, da sva si sicer slinasto naklonjena, ampak ne, raje spim z umazanimi zobmi in se zbudim z ubijalskim zadahom :) Še vedno imam pri roki orbit :P

Samosvoja pravi ...

Ajaja. :D Kako je slo? :) Sem mislila nate. :)

Izgubljena. pravi ...

Ah! I survived! Preživela sem, še majčkeno pa bi se gor počutila skoraj udobno :D (to pa spet ne)... Ponosna sem na svojo skoraj ne-tremo zelo! :)

@bubbles in N. - s tole zobno krtačko meni sploh ni panike. Mogoče prvič, da mi je bilo malo čudno, ampak če slučajno pozabim oz. če on pozabi... Raje "zobatkalica" od njega (:D) kot pa zadah oz. še hujše - občutek neumitih zob. In ne, meni orbiti ne pomagajo pri tem, da potem v miru zaspim brez dlakavega zobovja :D .

@nefertit - amen. :D

@glista - problem je bil pravzaprav v koncu "Jutri" - in ja, očitno sem preživela :D (jei, kolk sem vesela!).
((Ja, tisto na slikci biti jaz :P))

@N. - tako "filmska" fotka lahko nastane le, če vađajna ne ve, da jo slikajo :D (v nasprotnem primeru bi bila fotka za komedijo - vedno je.)

@Samosvoja - se je obrestovalo :P Tenkjuuu!



@N. -

Evie pravi ...

Jao kolikokrat se zalotim med razmišljanjem v stilu: nej se tale dan, trenutek, objem, poljubo ... nikol ne konča. Otročje in nerealno, pa vendar ... js upam, da mi bo kdaj uspelo zamrznit trenutek v večnost.

Little Vampire pravi ...

Oh, ko bi se vsaj dalo zamrzniti čas...
Čestitke... ob preživetju "the dneva". :D
(Najlepšejša sličica ever:))

KaTkA pravi ...

vađi pa veš d mora pridet jutri in še jutri, da bo enkrat pršu dan ko se boma midveeee vidle ;)! itak da mora bit tak:)
sicer pa priznam, tut js bi najraj zadržala kak dan da bi trajal večno in to ko sem z dragim! sam žal ne gre, morm te razočarat, da smo že bli junaki k smo to poskušali ;)

ampak tvoj stil pisanja pa ... kapo dol, priklon do tal ;)

Maychi pravi ...

Hehe.. Jaz pa čakam jutri oz. prihodnji mesec.. Kar ne morem več sprejeti današnji dan..

Sicer je pa res full huda slikca.. Vse čestitke modelu in fotografu :)

Laura pravi ...

najbolj se strinjam s tistim cmokom v grlu...ravno danes sem zaspala z enim (ne dobesedno) :P:P.
ampak ja...:D

Izgubljena. pravi ...

@Evie, Little Vampire: Če se bosta že spustili v zamrznitev časa, me najprej vprašajta, če mi ustreza trenutek... :D Da slučajno ne obstanem v kakšnem neprijetnem! :)

@KaTkA: ti si se itak odločila, da v Lj. nč več ne prideš - posledično itak najinega jutri sploh ni :P (zdj si ti kriva, ja :D).

@Maychi: ampak ta tvoj jutri bo tako lep pa veseeel :) .

@Laura: a bomo začele gonjo proti cmokom? :D Sovražim jih!