ponedeljek, 31. december 2007

srečno*novo*leto

Želim, zelo, vsem.

Če smo pa že pošteni pa tega ne želim vsem. V bistvu srečno novo leto želim samo tistim, ki meni želijo, da imam v novem letu vsak dan na voljo te čokoladne bombone, ki jih imamo trenutno na smrekici! In samo tistim, ki mi želijo, da si bom vsaj enkrat na teden lahko privoščila mehurčkasto kopel z vonjem po pomaranči! In samo tistim, ki mi bodo zaželeli, da mi hitro zrastejo laski! In samo tistim, ki mi želijo, da se bo moja soba vedno pospravila sama od sebe! Pa tistim, ki mi želijo, da samo Jaz rešim svet pred uničenjem... In ne Will Smith, ki ga je rešil že vsaj šestnajstkrat. Pa da samo Jaz zamaknem sonce nekaj svetlobnih let bolj stran od Zemlje, ker Chuck Norris mi gre že pošteno na živce, ker se vedno samo On, sebičnež, zabava pri zaustavljanju globalnega segrevanja ozračja! In samo tistim, ki mi želijo, da s Fredyjem zapojem Bohemian Rapsody ob njegovi vrnitvi v našo dimenzijo (he's just a poor boy from a poor family). No pa mogoče želim (vsaj malček srečnega novega leta) tudi vam štirim, ki prebirate moje vsakodnevne oslarije, ki jih pišem na svetovni splet. Pa tistim, ki mi bodo zaželeli, DA SE KONČNO NAJDEM V TEM VESOLJU!

Prav nekaj uric nazaj sem prebrala lanskoletno voščilo... Ste si umivali zobke? So bili vaši nasmehi letos noro šajnasti? Ja? Moji so bili... In dišeči po zobni pasti in žvečilnih z okusom lubenice. No, to priporočam, da delate tudi letos. Pa vam bo zobni zajček prinesel lepe bele zobke. Ampak poleg tega... Vsak dan si čistite ušesne kanalčke. Da boste dobro slišali, ko vam bo tista določena oseba v ušesce zašepetala, da vas ima rada in da si umijte zobke, da ne boste imeli slabega zadaha (plus ne jejte čebule - jeste jo lahko le, če zagotovo veste, da naslednjih nekaj dni te določene osebe ne bo v vaši bližini).

Želim vam... Da uspete na vseh področjih. Vem, da vam letos ni uspelo skoraj nič. Zato naj vam to uspe v letu, ki prihaja. Jutri. Da se boste lahko ob koncu leta nula8 hvalili kaj vse ste naredili. Da boste boljši od soseda! Ozirajte se nase, na lastne potrebe. Če že niste, postanite egoistične k* takoj s prvim januarjem, ker brez tega vam danes ne bo uspelo preživeti, je preveč konkurence, da bi si lahko privoščili Velikodušnost. Ampak! Spet ne pretiravat. Pretiravajte le na področjih, kjer ne škodujete svojih bližnjim. Ljudje smo družabne živali in samotarski način življenja res ne pride v poštev. Zato si čas samo zase vzemite le takrat, ko bodo vidni vsi prvi znaki živčnega zloma in le takrat, ko se bo hkrati s tem pokazalo, da so bližnji sposobni preživeti cel dan brez vas (saj je to vsaj približno jasno napisano?). Priporočam, da si nabavite hišnega kosmatinca - ko boste mislili, da se ne morete nikomur izpovedati, bo on tisti vaš poslušatelj (sicer wanna be, ampak vseeno;)) - tako ne boste prenaporni do samega sebe. Pa povejte že ta svoje tistemu kozlu, ki vam mori vsak dan. Bo šlo stran precej težkih kamnov in tako boste veliko lahkotneje poskakovali soncu naproti. Oblačite se le tako kot paše samo vam, ne glejte tistih mrkih obrazov, ki samo iščejo ljudi, katere bi pozobali kostmi vred. Ti niso srečni, vi pa boste! Jejte sadje. Zelenjave ni treba, ker je tudi jaz ne jem.

To so moje novoletne želje, nasveti. Za vas. Vsaj približno ste dojeli bistvo, right?

Srečno novo leto dva tisoč osem!*

1 komentar:

Izgubljena. pravi ...

Ah.. Tudi sebi želim srečnga pa zdravga:)