četrtek, 10. september 2009

Živčljivo...

Nekaj med jezo, olajšanjem, sitnobo in vdanostjo v usodo je tole... Večerno moje počutje. Absolutno mi gre pa na živce vse - razen tuna-feta-paprika kombinacije - vse! Bolj stvari in dejstva, kot pa ljudje. Do ljudi sem precej tolerantna, ker so tudi oni tolerantni do mene. Me poslušajo, vzpodbujajo in podpirajo. Nihče ne napada, napadajo me stvari in dejstva. Tipkovnica, odrevenelost v okončinah in darila. Delo tudi. Utrujenost in neizvirnost. Dvomi še posebej.
Kljub temu, da sem danes pa za ziher naredila še en letnik in kljub temu, da mi je bil cupcake s Pražakove simpatičen, čeprav ne toliko za ceno dveh evrov. Kljub temu, da sem celo dopoldne z živčno zamegljenim razumom pretepala najljubšo sošolko in naslednji najljubši sošolki vrnila skripto v ne prav zdravem stanju, še naslednja najljubša sošolka pa se je od mene - sreča zanjo - ločila v celotnem kosu. Res imam veliko najljubših sošolk.
Na živce mi gre. Fotografije prejšnjega tedna, čeprav lepe, poštni inbox in dnevno planiranje. Košček neznanočesa med zobmi. Krivo zobovje imam in to ravno toliko, da se mi zadnje čase vse pogosteje nahaja tam nekaj. Ne, sama sebi pa ne grem na živce.
Ker si ne grem na živce, bom narcisoidno, skrajno samovšečno in laskajoče sama sebi objavila fotografijo. Fotografiji. Prvo zaradi srčkastega ptiča, drugo zaradi hrbta. Kljub temu, da mi gredo fotografije prejšnjega tedna, čeprav lepe, blazno na živce. Pozirala sem, cunj'ce so od Eme, potisk majčk je poglaviten. Fotografirala sta še Matic in Polona. Saj pravim - zdaj me je polno in tudi sito že celotno medmrežje, seveda se hvalim in greh bi bil, če se v Vesolje ne bi prilepilo nekaj takega, lepega, čeprav živčljivega...
Photo by Matic Verbančič
Clothes by Ema Salčinovič

13 komentarjev:

Evie pravi ...

Omg, vađajna, čist si huda! In kje lahko vidimo ostalo poplavo slikc? Tle sm firbčna tud zarad cunjc - tole zgleda super!

storyteller pravi ...

A tista Darja pri Poloni si bila ti?! Hudoooo... Ne vem zakaj, ampak te ne bi prepoznala na teh fotkah (hja, kot da te poznam ;))) Luštna. Zelo. :)

storyteller pravi ...

PS: Kje pa je ta srčast ptič? ;)

Izgubljena. pravi ...

Ha, storyteller - mogoče je bolj hudičkast srček... "Ptičji srček" je bil samo prva misel :D ... Mislim pa tega na steni zadaj :)

Evie - ostala poplava slikic bo najbrž ostala kar na mojem kompu (pa na računalniku ostalih treh prisotnih), nekaj kapljic je sicer že na blogu od polone pa matica (sem dala link), nekaj jih je na fb, nekaj se jih bo pa uporabilo za študij od oblikovalke - da bo imela dokazni materjal o svojih "sešitkih" :D (uh, kako pomembno se tole sliši:)). Verjetno bo še kakšna zašla na fb, ampak fotoalbuma sigurno ne bo :) ... Sicer pa je šlo za pet majčk, ta zavestasta kikla je pa povsod prisotno - potiski majčk naj bi bili pa odsevi valov vode :)

storyteller pravi ...

Ja, ja, vem, da misliš tega na steni zadaj :) Ampak mi je tako zelo všeč, da bi ga še sama rada ovekovečila :P Je pa nek mutant med angelom in hudičem, ja. Me like it!

K pravi ...

tudi jaz samo zijam. (: po prvi zmedi z učkom pri poloni, si zdaj samo mislim, kako da si hudimano lepa punca. tale hrbtna je res seksi. ;)

Nihljaj pravi ...

Na zadnji mi je všeč vse - barve, poza, človek (:)))), ozadje ... nora fotka!

Lepa si, vađajna ;)

Sasha pravi ...

Waaa, kaj pa ona 1. pri Maticu.
Grejt.
Ampak zgledaš pa kr ene par let mlajša ;)

Izgubljena. pravi ...

Opa :)

Ja storyteller pa res - en mutant med angelom pa hudičem je pravi izraz :D

kolibri - zmeda z učkom se kar velikokrat pojavi - eni mi do sedaj celo še niso verjeli, da je oko pravo :D - za maškare so pa sploh vsi prepričani, da imam lečko v očesu :D Sicer nimam ravno rada slik s tem učkom, ampak Polona je pa čisto fascinirana nad njim :D - kaj čmo :)

N., meni je tudi zadnja noro všeč, zato bi bil res - kot sem rekla - greh, če je ne bi sem prilimala :)

Sasha, tista prva pri Maticu se mi zdi čudovita - taka igra svetlobe, da sem se tudi jaz samo zabuljila v tisto fotografijo :) (toliko mlajša zgledam, da me ob vsakem vstopu v ta in ta lokal žicajo za osebno, ja:)).

Sicer pa - definitivno so mi fotke petkovega šutinga nafilale ego, vaši komentarji pa še bolj :))

Luka pravi ...

...
najprej čestitke za opravljene male sitnosti in nadaljevanje v novo študijsko leto :):)
...
fotografije: všeč, izredno lepe, pa čeprav so fotografije prejšnjega tedna ;) ;)
...

Anita Puksic pravi ...

Prva fotka pri Maticu je prečudovita in ti si prečudovita! (:

Mir in ljubezen!

Samosvoja pravi ...

Moja moja :*

Izgubljena. pravi ...

Hvala Luka, hvala beba., Samosvoja moja moja tudi * :D