petek, 21. november 2008

Ogabno, priznanje in renčanje

Včeraj je Tina postala moja nova priljubljena prejemnica sms sporočil. Da mi ni bilo treba nenehno preklapljat na "zadnji uporabljeni", sem jo nastavila kar pod "priljubljeni prejemnik" - ampak samo za tistih 24 ur. Pač je imela rojstni dan. Pač. In morala sem ji poslati 21 sms sporočil.
Če imam komunikacijski problem, me je vprašala (ne Tina) in si pogrizljala in požvečila nekaj svojih manikiranih nohtov. Nagravžno. Še zdaj si ne morem izbit te ostudne slike iz glave (še manj skriti prizadetosti ob njenem vprašanju). Pa ne pravim, da je pogled na moje na koncu majčkeno oškrabljane bordo rdeče nohte krasen (čeprav je včeraj bil) - razlog je precej tipkarske narave (tipkanje je krivo, ja!) in zmanjkalo mi je acetona, ampak posledično nohte tudi skrivam.
Do ene izmed oseb, priznam, sem slaba prijateljica - vendar v ravno takšnem odmerku, kakršnega mi daje ona. Čez urico grem tolerirat njene (predvidevam, da jokave) izbruhe, ki me s sočutnega stališča ne zanimajo. Naj bom dvolična, naj bom sebična in nesramna... K njej grem, da se napolnim z informacijami, ki bodo potešile moj opravljivi del Jaza (tu bom prijazna in ga ne bom delila kar z vsakim). V njeni iluziji pa naj le bom oseba, na katero se lahko zanese - edina sem in človek sem.
Mati, ki mi je skušala z mize, polite z mešanico za-life in melona-orbit-čigumov, izmakniti moj kinderbueno, jo je odnesla z močno psihično poškodbo, ki jo je povzročilo moje grozeče pridušeno renčanje.

3 komentarji:

PETRUŠKA pravi ...

Jaz imam pogosto 'prazne' nohte...Ravno zato, ker se mi ne da ukvarjat z laki in potem kmalu, prekmalu z acetonom... Bom mogla popravit zadevo=)

Taka prijateljica sem pa tudi jaz nekomu zadnje tedne. In mi je celo všeč, brez slabe vesti in kančka zanimanja se oglasim na njen klic, poslušam in shranim le informacije, ki jih rabim za svojo razgledanost in obveščenost...
Pa je to grdo?

Aja, sicer pa komentiram z namenom, če bi rada še prebirala najin 'stari' (bolj oseben) blog, se mi oglasi na mail, da ti pošljem vabilo.
(zaspancek83@gmail.com)

Pozdravčke!

Izgubljena. pravi ...

Petra - tudi jaz :) ... Oziroma v zadnjem času sem celo uporabljala lak in sicer v bolj nevtralnih odtenkih, zadnjič sem si pa za foro napacala gor bordo rdeč lak in mi je bilo kar všeč :) .

Mah tole s prijateljstvom... Do te osebe, do katere sem tako imenovana slaba prijateljica, niti ne čutim nobenega prijateljstva. Pravzaprav ga ona do mene, jaz pa nimam srca, da bi odkorakala stran. Pravzaprav je to izvedela že nekajkrat, ampak si zatiska oči, meni se pa ne da več dopovedovat, da je ne želim v svojem življenju. In to je to... Se mi ne zdi grdo. Sploh ko se v take situacije malo bolj poglobiš, vidiš, da nisi naredil kaj veliko narobe. Pač... Čudno pa je :D .

(sem ti že pisala :))

Nihljaj pravi ...

Hudič pa ti laki - meni so urejeni nohti res lepi, lakirani tudi, ampak ta zadeva, četudi prozorna ali nežno roza, se tako hitro okruši, nohti pa tudi rastejo kot podivjani in potem lahko lakiram vsaj 2x na teden, če želim perfektno nohtovje. Včasih se mi ljubi, večinokrat pa niti ne ...