torek, 17. junij 2008

Čokolino (trailer)

Tria pravi:

Sva celo SŠ z lastno razgledanostjo nardile, tko da nisva zabite.

...je Katjuša odgovorila na vprašanje, če imava res tako omejen um, da nama ne gre tako gladko, kot sva si zastavili.

Glas, ki ju opazuje z viška, bi zdolgočaseno lahko začel opisovat: Po točno takem principu potekajo celodnevni pogovori med Njo in Njo. Na veliko. Nato ritasto pomigata. Na popolnoma len način. Mogoče se za pet minut celo zazreta v učno snov. Pa se kmalu spet vrneta nazaj k medsebojnemu vzpodbujanju in vdajanju v usodo - hkrati.

Glas, podoben vsem tistim movie-trailer-glasovom, bi se z dramatičnim tonom začel spraševati: Jima bo kljub temu, da ne premoreta delovnih navad uspelo ustreči zahtevam družbe? Bosta dovolili težnjam drugih, da postaneta tisto Nekaj, kar jima je ukazano postati? Se bosta uspeli spopasti z lastno Lenobo in ji preprečiti, da jima uniči življenje? Bosta sposobni priplezati s kupa papirčkov čokolade - ne da bi si pri tem poškodovali noht na desnem mezincu - in sesti na stol, na katerem ima čast sedeti le elita, ki zna in ve?

---

Opravičujem se vsej izpetosti vsebine in opozarjam, da bo tako še približno dober teden... Dokler se dokončno ne utopim v čokolin(ot)u, ki sicer ni moja najljubša večerja.

14 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Ahahahaha, zdjle sem pa skorej počla od smeha :)
Zadela bistvo!

Anonimni pravi ...

hehehe, jao tale movie trailer me je pa spovnu na film The Holiday, k Cameron Diaz tut skos teli trailer glasovi po glavi hodjo :D:D:D:D

zakon :)

Izgubljena. pravi ...

Smotke:P Aveš tina, da se ne spomnem kaj mislš, čeprov sm film gledala... :/

Vsekakor so teli trailer glasovi izredno dramatično nastrojeni:D.

Samosvoja pravi ...

pri men je pa cokolino redno na jedilniku za vecerjo. :)

Katja pravi ...

Hehehe, čokolino. :) Kaj učenje dela iz nas. Jaoooooooo ...

Izgubljena. pravi ...

samosvoja - pri meni je pa le kadar mi drastično pade cukr in nimam na razpolago nič drugega kot - čokolino:)

katja - ane?? :D Počasi se nam bo spremenila še anatomija telesa in postali bomo eni zeleni vesoljčki:) ... Ampak okej. Tko hudo spet ni:))

Katja pravi ...

hehehe, zelen veslojček sem že. Moja glava je pa itak sumljivo podobna našemu lcd-ju. :)

Izgubljena. pravi ...

Tvoja tudi??? :D Se tudi moja že spreminja v kvadratasto obliko - da ne govorim o očeh, ki so že kakšni dve leti strogo kvadratne:D Ampak zato seveda ni krivo učenje - ali pač? Če pogledam procentualno, se pri učenju veliko raje prilepim na računalnik, kot sicer... :D

bubbles pravi ...

glavno, da se ve, da je čokolino boljši od čokolešnika!

KaTkA pravi ...

hehe in kje maš ti tu čokolino :)? sami čokolinoti pa nikjer konkretnega opisa izkušnje s to prelestno hrano :P! al pa vsaj poštene slike :P

Nihljaj pravi ...

Ne, ne, čokolešnik zmaga :)

A mogoče kdo ve, kdo točno je ta človek, ki govori v teh napovednikih filmov? Vedno en in isti? Pravi bogataš, če je res samo eden in kaj bo, ko bo umrl? :)

Izgubljena. pravi ...

Joj:)

Bubbles - pojma sploh nimam kakšna je razlika med čokolinom in čokolešnikom... Oboje se mi zdi enako:/... Vem pa, da smo se v osnovnošolskih časih nonstop prepirali, katera zadeva je boljša:/ :D

katka - prelestna hrana - hah:P Saj sem napisala, da ni moja najljubša večerja! A ni dovolj? :D

n. - pojma nimam kaj je s tem človekom... In slovenski napovedovalec ima popolnoma isti glas kot ameriški!!!

marsovc pravi ...

Preden pogruntate še kj čudnga, bom reku, da lahko skorj vsak ta peti tip nardi tak glas :) Drgač so pa tukj računalniki, da pomagajo.

Tko ... da navte slučajn pogruntale, da obstaja podvrsta Homo Sapiensa, ki bo šla svojo pot ... Homo Napovedovalus ... :)

Izgubljena. pravi ...

Sm prov vedla, da se boš ti oglasu:P

Hvala za razsvetljenje mistr!