ponedeljek, 9. junij 2008

Skoraj celotna Celota.

Kdo se trenutno počuti odrinjenega od civilizacije, ker so mu zamrznile sposobnosti sporočanja prek messengerja (razlog neznan)? Katero dekletce je zjutraj pomotoma vzelo napačno številko kopalk pa čeprav je trikrat preverilo vse velikosti in bilo pozorno, da ne bi prišlo do napake? Čigava glava ne ve v kater naslov nacionalne zgodovine bi še bolščala in si z bolščanjem v črke poskušala vbiti snov v glavo? Katera "brihta" se je odločila, da se bo šele na predizpitni večer (kako religiozno se to sliši:)) začela učit njen must be najljubši predmet, ki to v nobenem pogledu ni več (v mislih imam psihologijo osebnosti)? Kdo bo vsak čas izgubil pamet, ker mu kar naenkrat računalnik ne sprejema ukazov za printanje (razlog spet neznan)? In čigavo srčece se je razveselilo, ko je poklicalo fanta in ga z angelskim glaskom vprašalo, če je pripravljen na seksanje v mestu (s Sarah Jessico Parker seveda:))?

Jap, odgovor na vsako posamezno vprašanje je: vsak moj Jaz.

Jaz, ki je iznenada doživel šok, ker se je kar naenkrat uspel vpisat v messenger in spet oslinil bedo civilizacije (zakaj bedo? Ker ta zavira učni elan nekega drugega Jaza.). Jaz, ki se je na koncu odločil, da bo kar obdržal tisto (večjo) številko kopalk, ker joške stojijo mnogo lepše, kot pri manjši številki. Potem je tu Jaz, ki je obupal nad zbadanjem Arhetipov z namenom, da bi iz njih izsilil znanje, ki naj bi ga po mnogih teorijah vsi morali imeti že v sebi, ter Jaz, ki je še vedno optimist, da se bo v enem večeru naučil tisto ogromno snovi, ki jo mora znat za jutrijšnji izpit. Jaz je že izgubil pamet nad uporom njegovega printerja, Jaz pa se je razveselil odgovora Njenega fanta, da bosta šla na ogled skoraj.tako željnega Sex And The City (Kdaj? Pojma nimam:)).

Moralni Jaz? Zadoščen je v vseh pogledih, tako da sploh ni omenjen. Včeraj smo našli izgubljen telefon in ta Jaz, kot višek vsečloveške Morale, je kontaktiral lastnika in mu vrnil 300€ vredni telefon. Pa recite, da v meni ni poštenosti! (Na račun obubožane študentske Denarnice, kateri se taka priložnost, da pride do lastništva (čeprav kaznivega) konkretnega telefona, ne bo pokazala prav kmalu.)

Kdaj pa se moram sprijaznit, da ničesar ne vem (pojma nimam od katerega Jaza je to prišlo:)).

14 komentarjev:

Anonimni pravi ...

prva sm :D:D

darja ti pa si eno čudo. . . jest ga nep vrnla :D

Anonimni pravi ...

Druga.
Darja, sprjazn se, revčka sva in revčkom nikol ne gre v življenju vse kot po maslu.
Drugim pa pač gre. Kajne, Mojca?

Nihljaj pravi ...

Jaz še razmišljam, če bi (ponovno) omenila, da greva gledat Seks v mestu - ko sem prvič videla plakat, sem obrnila na hec in dobila: ''Za take bedarije je škoda časa in denarja!'' :) Poleg tega sem mu še vedno dolžna, da greva gledat en film po njegovi izbiri in močno dvomim, da bo izbral tega :) Če bi bile igrale boljše ženske, mogoče že ... :)

Anonimni pravi ...

hmm ignoriram:)
hm, Katjuša zdej nevem točn na kaj je to letel, loh bi na ful stvari letel, k a veš, men sploh ne gre:D
sploh,ne tko ne drugač:)
lih kar ugotavlam da bom na unmu izpitu jutr ZMAGALA:)

Anonimni pravi ...

Letel je na to, da se eni ne učijo nič pa gladko nardijo izpit in ti si med temi :)

Izgubljena. pravi ...

Jz bi bla tud med temi, ki gladko nardijo izpit kljub neučenjuuu!!! Katjuša nočem bit revčkaaa! Do something madona!:D

Am gina = tina? A prov sklepam?:)


n. - aveš da če ne bi bla jaz zdej na vrsti, da izberem film (zadnjič je bil on in iron man:D), zagotovo ne bi pristal na gledanje tega filma. Je njegova logika ista - bedarija = škoda časa in denarja. Ampak očitno je moj angelski glasek zmagal:P.

Anonimni pravi ...

mhm. . . to je mela tamal prste umes

Anonimni pravi ...

Naredim naj kaj? Mojci ukradem srečno zvezdo? :D

Anonimni pravi ...

ne dam je nubenmuuu!!!!

Samosvoja pravi ...

Arheotipi, to pa se js neki znam :D Animu, anima, senca, sebstvo... Neki tazga? :D Upam, da nism brcnla v temo. :D

Pa vse dobro se enkrat vraca ( saj tko pravjo :P)

Izgubljena. pravi ...

jo babe:D

tinađina:P

katjuša - ja, kr poskrb za to ti si z mojco v rednih stikih. Itak pa veš, da sva midve pripadnice izurjene roparske tolpe, tko da nama ne bo problem ukrast:D

mojca, sploh nimaš besede pri tem:D - sej bova prijazne pa ti jo bova košček še pustile:P,

samosvoja - jp, jp, po jungu. Ampak moja brihtna glava sklepa po tem, da če imamo že vse te stvari v sebi, pol imamo vrjetno tudi vso tisto znanje, ki si ga je človeštvo skozi evolucijo nabralo. Sem prepričana, da mamo vse že v sebi, samo odpret je treba predalčke:D.

Glede tega, da se vse vrača... Ne verjamem, da v primeru da najde nekdo MOJ tristo evrov vreden telefon, da bo tko prijazen, da mi ga bo vrnil :D.

Ampak okej... Sem že prebolela:) Moralni Jaz je zmagal:D

Anonimni pravi ...

Ouki. Bom to takoj donc nardila. Jo dobiš pol :P
Mojca, ti pa tiho. Nimaš kej za čivkat :)

Nihljaj pravi ...

Vađajna, vse najboljše za rojsti dan ;)

p.s.: Si pa rojena ob študijsko skrajno neprijetnem času. Odmisli za danes in si privošči kaj sebi v čast :P

Izgubljena. pravi ...

Wi, hvala n.! Katjuša, ti pa mi tole zvezdo lahko podariš za rojstni dan - maš idealno priložnost za čudovito darilce:P.

n. - imaš prav - popolnoma neprimerno obdobje za mojo rojstvo! Sploh ne vem o čem so starši 21let nazaj premišljevali:D - sem praznovanje prestavila za štirinajst dni, ampak za danes pa ne morem odmislit... Me bo preveč teplo, samo da si en dan "odmišljevanja" privoščim.

Oh, še enkrat hvala:).